Πως να έρθετε

Κατάστημα Lampadari

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Το LAMPADARI βρίσκεται στην στην Λεωφόρο Ηρακλειου 427, λίγα μέτρα πριν την συμβολή της Λεωφόρου με την Αττική Οδό. Είναι ένα σημείο της πόλης που οι περισσότεροι γνωρίζουν καλά και έτσι εύκολα μπορείτε να το βρείτε. Μπορείτε να έρθετε εύκολα στο LAMPADARI από όλες τις γειτονιές της Αθήνας, χρησιμοποιώντας είτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε το αυτοκινητό σας.

ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Αν έρθετε με το αυτοκίνητό σας μπορείτε να σταθμεύσετε στον άνετο χώρο στάθμευσης του LAMPADARI. Η είσοδος είναι από την Λεωφόρο Ηρακλειου και λειτουργεί καθημερινά όλες τις ώρες που είναι ανοιχτό το κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο  2102810110.

GPS

Ρωτώντας Πας στην Πόλη!Όχι;
Χρησιμοποιήστε τους χάρτες της Google ή το GPS σας και βρείτε την πιο σύντομη και εύκολη διαδρομή για το κατάστημα μας. Πληκτρολογήστε στην αναζήτηση την επωνυμία ή την διεύθυνσή μας.

Lampadari
Λεωφόρος Ηρακλειου 427
141 22 Αθήνα 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
  • Με Λεωφορείο, μπροστά από το LAMPADARI περνούν τα: Α8 , 500(νυχτερινό) στη στάση » στροφή Πεύκης – ΙΚΑ » αν έρχεστε από κηφησιά ή στη στάση » 4η Αμαρουσίου » αν έρχεστε από Πειραιά.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ
  • Με προαστιακό σιδηρόδρομο, θα κατεβείτε στη σταση Ηράκλειο και θα προχωρήσετε στη Λ. Ηρακλείου 120 μέτρα προς Ν. Ιωνία.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
  • Από το Λιμάνι του Πειραιά, μπορείτε να έρθετε με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο στην στάση «Ηράκλειο»
ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
  • Από το Αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε τον προαστιακό … και σε 15 λεπτά βρίσκεστε στο LAMPADARI

 Κάντε λοιπόν μια βόλτα προς το LAMPADARI