Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Μικρά Δέματα από 1 έως 10 kg


Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα

Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερου των 10 κιλών.

Για προορισμούς εντός Αθηνών, χερσαίους προορισμούς (εντός Ελλάδας), νησιωτικούς προορισμούς (εντός Ελλάδας) και περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές) το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα:

  • 5,00€ για δέματα βάρους 1-5 kg
  • 8,00€ για δέματα βάρους έως 10 kg

Μεγάλα Δέματα πάνω από 10 kg


Αποστολή μέσω της εταιρείας μας (Εντός Αθηνών)

Για δέματα βάρους μεγαλύτερα των 10 κιλών.

Η παράδοση με δικά μας μέσα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και αφορά αποκλειστικά περιοχές εντός της Αθήνας. Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ έπιπλα, καθρέφτες, φωτιστικά ) που δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών.
Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση είναι 8-10 € ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα.

Αποστολή με εταιρεία μεταφορών – πρακτορείο (υπόλοιπη Ελλάδα)

Για δέματα βάρους μεγαλύτερα των 10 κιλών

Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ έπιπλα, καθρέφτες, φωτιστικά) που δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:

α) Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς ξεκινάει από 5€ και διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος όπως επίσης και τον τελικό προορισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

β) Οι μεταφορικές εταιρείες κατά κανόνα παραδίδουν τα δέματα στην έδρα τους ή  “επί πεζοδρομίου” και όχι μέσα στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση κατόπιν συνεννόησης και ενδεχομένως με επιπρόσθετη χρέωση με τη μεταφορική εταιρεία μπορεί να γίνει παράδοση στο χώρο που θα υποδείξετε.

Παραλαβή από το χώρο του καταστήματος (Αθήνα)

Για όλα τα δέματα.

Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα, κατά την διαδικασία της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς χρέωση μεταφορικών. (επιλογή “παραλαβή από κατάστημα”).